Over Hulpnaletsel.nl

Deze website over letselschade is een initiatief van letselschade-advocaat mr. Berto Drenth. Hij is als gespecialiseerd advocaat lid van de beroepsvereniging LSA. Deze vereniging stelt hoge eisen aan letselschade-advocaten. Mr. Berto Drenth is aangesloten bij Advocaten in de Praktijk in Utrecht.
  

Een ongeval en het verhalen van de schade

Slachtoffers van een ongeval hebben bij het verhalen van schadevergoeding vaak behoefte aan juridische bijstand. Een goede rechtshulpverlener is onafhankelijk, deskundig, duidelijk, transparant en integer. Wij bieden u de juiste hulp.  
 

De tegenpartij aanspreken voor uw schade

Wij adviseren u over uw claim. Meestal moet de schade, ontstaan door een (verkeers)ongeval, een medische fout of een misdrijf, op de veroorzaker worden verhaald. Wij stellen de tegenpartij namens u aansprakelijk. Naast vergoeding van materiële zaken, heeft u als slachtoffer in bepaalde gevallen ook recht op smartengeld.
 

Meestal zonder, soms met gerechtelijke procedure

Wij voeren de onderhandelingen met verzekeraars en schakelen eventueel onafhankelijke deskundigen in. Als het nodig is, starten we een gerechtelijke procedure om uw schade vergoed te krijgen. Soms kan een voorschot op de schade worden gevorderd via een kort geding.
 

De kosten 

De kosten proberen we te verhalen op de tegenpartij. Als deze de aansprakelijkheid heeft erkend, moet de tegenpartij de advocaatkosten vergoeden. Wij geven vooraf een inzicht in de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent. 

 

Second opinion

Niet zelden vragen slachtoffers of zelfs collega's ons een second opinion te geven over de uitkomst van een zaak van een andere belangenbehartiger. Wij doen dit graag voor u, desgewenst met discretie naar uw belangenbehartiger.
 

Letselschade?

Heeft u letselschade of wilt u meer weten? Stel uw vraag en wij nemen contact met u op.

 


 

Facebook

Volg ons hier op Facebook
 

Link

- Site Vereniging Letselschade Advocaten LSA

LSA Vereniging van Letselschade Advocaten from Gerben Janson on Vimeo.

 


 

 

 


STEL EEN VRAAG

Vragen over letselschade? Wacht niet te lang en stel ons uw vraag!

STEL UW VRAAG:


TELEFONISCH

Vul uw naam en telefoonnummer in.
U wordt op werkdagen binnen 24 uur
teruggebeld door een advocaat.
ONLINE

Stel uw vraag via het formulier.


> Reacties cliƫnten
> Lage kosten
> Gesubsideerde rechtsbijstand

> Over Hulpnaletsel.nl
> Onze missie
> Actueel
> Linkpartners

> Privacy en disclaimer
> Algemene voorwaarden
> Privacy Statement