Lage kosten

Kwalitatief goede juridische bijstand door een letselschade-advocaat hoeft niet duur te zijn. Hulpnaletsel.nl toont dat aan. Hoe? Door efficiënt te werken houden wij onze kosten laag.
 

Gratis eerste advies en gratis rechtshulp

Ons eerste advies is gratis. Als aansprakelijkheid is erkend, kan het zijn dat onze rechtshulp u helemaal niets kost. Wij berekenen onze kosten dan immers door naar de aansprakelijke partij.
Mocht het zo zij dat u (nog) niet voor gratis hulp in aanmerking komt, dan houden wij door efficiënt te werken onze kosten laag.

 

Geen verrassingen achteraf

Wij laten u op voorhand weten of en zo ja welke kosten u kunt verwachten. Hierdoor weet u van te voren precies waar u aan toe bent.
 

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan vragen wij dit voor u aan. U hoeft dan alleen de voor de behandeling van uw zaak de wettelijk vastgestelde eigen bijdrage te betalen.

 

Meer weten of nagaan of u hiervoor in aanmerking komt? Kijk op de website over Rechtsbijstand van de Raad voor Rechtsbijstand. Op deze site vindt u meer informatie, ook over een bijdrage in de kosten. Of laat ons u verder helpen. 

 

Voordelige tarieven, duidelijke afspraken

Wij hanteren zeer voordelige tarieven en maken vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Wij brengen voor u zo goed mogelijk in kaart hoeveel tijd wij nodig denken te hebben en wat de behandeling van de zaak gaat kosten. Na afloop ontvangt u van ons een gespecificeerde rekening. Zo weet u precies waarvoor u betaalt en hoeveel.
 

Stel uw vraag

Vragen staat bij ons vrij. Heeft u een vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dat kan via advies@hulpnaletsel.nl of bel (030) 214 50 24.  

 


STEL EEN VRAAG

Vragen over letselschade? Wacht niet te lang en stel ons uw vraag!

STEL UW VRAAG:


TELEFONISCH

Vul uw naam en telefoonnummer in.
U wordt op werkdagen binnen 24 uur
teruggebeld door een advocaat.
ONLINE

Stel uw vraag via het formulier.


> Reacties cliƫnten
> Lage kosten
> Gesubsideerde rechtsbijstand

> Over Hulpnaletsel.nl
> Onze missie
> Actueel
> Linkpartners

> Privacy en disclaimer
> Algemene voorwaarden
> Privacy Statement